Főoldal Céginformáció Szoftverek Árlista Demo programok Megrendelés Kapcsolat
Kettős könyvvitel Pénztárkönyv Naplófőkönyv Számlázás Számlázás 2 Házipénztár Útnyilvántartás Dokumentációk
   Könyvelői praktikum  BaBér bérszámfejtés  munkaügyi fórum  
regisztráció

Amennyiben Ön ügyfelünk (vásárolt tőlünk legalább egy programot), és regisztrálja magát a honlapunkon, az alábbi szolgáltatásainkat vehetik igénybe:
 1. Bejelentkezés után honlapunkról letöltheti a könyvelőprogramok aktuális frissítéseit a frissítési díj lejártáig,
 2. Használhatja a honlapunkon található "Fórumot", és a "Letöltéseket" (ügyfeleink által összegyűjtött dokumentumtárat)
A regisztráció feltétele

 1. Legalább egy szoftver megvásárlása a cégünk által forgalmazott programok közül.
 2. A regisztrációs adatlap (lap alján) kitöltésével az ügyfél tudomásul veszi, hogy a jövőben frissítő CD-t csak külön kérésre küldünk.
Tudnivalók a regisztrációval kapcsolatban

A regisztráció kitöltésekor a vásárláskor megadott számlázási nevet kell megadni, hogy a nyilvántartásunk alapján be tudjuk azonosítani.
 • A számlázási név mellett meg kell adni a számlázási címet. Erre azért van szükség, hogy a több egyforma nevű ügyfél esetén a cím alapján be tudjuk azonosítani.
 • E-mail cím megadása kötelező, ide küldjük a regisztrációról az értesítést, valamint az új frissítés letölthetőségéről a hírlevelet. Erre az e-mail címre esetenként elküldjük kiemelt partnereink ajánlatait, vagy közösen indított akcióinkat. Amennyiben nem szeretne partnereink ajánlatairól értesítést kapni, bejelentkezést követően az Adatmódosítás menüpontban ezt beállíthatja.
 • A felhasználónévhez és a jelszóhoz tetszőleges adatokat adhat meg, de kérjük, kerüljék az ékezetes betűk, különleges jelek, és a szóközök használatát, ugyanis bizonyos böngészőkön problémát okozhat a belépésnél. Honlapunk megkülönbözteti a kis és nagybetűket a jelszónál, a felhasználó név tekintetében viszont nem. A jelszót a biztonság kedvéért kétszer kell megadni, és csak egyezőség esetén fogadja el az oldal.
 • A regisztráció kitöltéséről azonnal kapnia kell egy e-mailt, majd a regisztráció elfogadásáról egy újabbat. A regisztrációt csak a vételár megfizetése (beérkezése) után áll módunkban jóváhagyni! Ebben megtalálja, hogy meddig érvényes a regisztrációja (frissítési díj lejárta + 30 nap). A jóváhagyás kizárólag munkaidőben történik. A munkaidőn kívül kitöltött regisztrációkat a következő munkanapon aktiváljuk.
 • Minden ügyfélhez egyetlen regisztráció tartozhat! Ha valaki új regisztrációt tölt ki, mielőtt aktiválnánk az újat, töröljük a régi regisztrációt!
 • A regisztrációnál megadott adatok az Adatmódosítás menüpontban megváltoztathatóak (értesítési e-mail cím, elérhetőségek, jelszó, felhasználónév,számlázási mód - elektronikus számla, stb.). Felhívjuk viszont a figyelmet, hogy ezeket a változásokat nem vezetjük át automatikusan a saját partnernyilvántartásunkba, ha pl. számlázási vagy postázási címváltozás történik, azt továbbra is kérjük külön bejelenteni!
 • A szoftverek vételára a vásárlástól számítva egy évig tartalmazza a frissítéseket és az ügyfélszolgálatunk igénybevételét, amely egy év elteltével újabb egy évvel meghosszabbítható. A regisztráció érvényessége a vásárlástól számított egy év plusz egy hónap a befizetés átfutása miatt. A regisztráció érvényessége a Frissítés menüpontban ellenőrizhető. A frissítési díj meghosszabbításához szükséges csekket a regisztráció lejárta előtti hónap elején postázzuk a megadott postázási címre. Amennyiben nem kapnának csekket a regisztráció lejárta előtt 2-3 héttel, kérjük, keresse ügyfélszolgálatunkat a frissítési díjjal kapcsolatban!

Regisztrálás
Töltse ki az alábbi űrlapot. A "Megrendelő" mezőbe azt a nevet írja, ami a program(ok)ról kiállított számlán szerepel. A "Kapcsolat" mezőbe írja a saját nevét (ez megegyezhet az előző mező tartalmával).
A regisztráció elfogadásáról e-mailben értesítjük.
Figyelem! A regisztrációt csak a vételár megfizetése (beérkezése) után áll módunkban jóváhagyni!

A regisztráció érvényessége:
- A program vásárlásától számított egy évig
- Ezt követően a frissítési díj befizetésével újabb egy évvel hosszabbítható

Kérjük a Felhasználónévben kerüljék a szóközök használatát!
 
 
  Számlázási név :          
  Irányitószám/Város :                
     Utca/házszám :       
  Kapcsolattartó :          
     E-Mail cím :       
     Fórum név :       

     Felhasználó név :       
     Jelszó :       
     Jelszó újra :       

Biztonsági ellenőrzés
(Kérjük ismételje meg a képen látható szöveget!)
Biztonsági kód
 
     Kód újra :