Főoldal Céginformáció Szoftverek Árlista Demo programok Megrendelés Kapcsolat
Kettős könyvvitel Pénztárkönyv Naplófőkönyv Számlázás Számlázás 2 Házipénztár Útnyilvántartás Dokumentációk
   Könyvelői praktikum  BaBér bérszámfejtés  munkaügyi fórum  
Nálunk olyan szakmailag inspiráló, családias hangulatú munkahelyen dolgozhat, ahol a jó hangulat és a kreativitás ugyanolyan fontos, mint a tudás. Győződjön meg róla személyesen!

Az RLB-60 Bt. több mint tíz éve foglalkozik ügyviteli szoftverek fejlesztésével és értékesítésével, és ma már az egyik legismertebb ilyen cég Magyarországon (mint azt az alábbi statisztika is mutatja).

E fejlődés természetes velejárója, hogy cégünk létszáma is folyamatosan növekszik, így elértük azt a szintet, hogy (immár másodszor) új telephelyre költözünk. A költözést követően várhatóan jelentősebb létszámbővítést fogunk végrehajtani, amire már most megkezdjük a pályázatok gyűjtését.

Az RLB-60 Bt. méretéből adódóan egészen más értékeket és lehetőségeket tud nyújtani egy munkavállaló számára, mint egy multinacionális vállalat. A légkör sokkal személyesebb, itt még a cég tud alkalmazkodni a munkatársaihoz, és nem fordítva, mint a nagyvállalatoknál.

Az igazán tehetséges munkatársak nagyra értékelik azt a szabadságot, önállóságot és személyes bánásmódot, amiben részesülnek a munka során, és munkahely helyett inkább alkotó közösségnek érzik a céget.

A cég sikeres piaci szereplésének hátterében pontosan ez a kompromisszummentes szakmaiság, továbbá szakembereink magas szintű képzettsége és gyakorlata áll.

Cégünk további különlegessége, hogy rendkívüli hatékonysággal működik, más szoftvercégek ekkora árbevételt és ennyi ügyfelet (több mint 15.000) 25-30 fővel szolgálnak ki, míg az RLB-60 Bt. létszáma jelenleg nem haladja meg a 10 főt! Ez a cégkultúra az olyan munkavállalóknak kedvez, akik szeretnek az átlagnál univerzálisabb munkakörben dolgozni, nemcsak egy szűk feladatkörben (mint pl. csak számlázás, csak support, stb.). Itt a feladatok alapvetően három nagyobb csoportba szerveződnek, úgymint:

- szoftverfejlesztés,
- ügyfélszolgálat,
- értékesítés/adminisztráció,


AMIT KÍNÁLUNK:

 • Versenyképes fizetés
 • Béren kívüli juttatások (üdülési csekk, étkezési utalvány stb.)
 • Fiatalos, szakmailag igényes kollégák
 • Kellemes, kulturált munkakörnyezet


 • MUNKAVÉGZÉS HELYE:

 • Hatvan, belváros
 • Utazási költségtérítés megoldható akár Budapestről is (Hősök tere - RLB székhely kb. 40-45 perc)


 • JELENTKEZÉS:

  Amennyiben képesnek érzi magát az alábbi munkakörök valamelyikének betöltésére, várjuk pályázatát (fénykép, motivációs levél, magyar nyelvű önéletrajz) a karrier@rlb.hu e-mail címre, a tárgy mezőben "Jelentkezés állásajánlatra"-ként megjelölve. Kérjük, motivációs levelét közvetlenül az e-mailbe, önéletrajzát pedig csatolt word fájlba írja!
  A jelentkezéseknek egyelőre nincs határideje, folyamatosan fogadjuk azokat, személyes találkozás és elbírálás után rövid időn belül visszajelzünk arról, hogy azonnal tudjuk-e alkalmazni (jelenleg maximum 2 fő), vagy elképzelhető, hogy a jövőben tudjuk alkalmazni (székhelyünk bővítése után), illetőleg hogy nem Önre gondoltunk.  Jelenleg nem keresünk szakmai és technikai ügyfélszolgálati munkatársakat, de kiemelkedő ajánlat esetén kivételt teszünk!
  SZAKMAI ÜGYFÉLSZOLGÁLATI MUNKATÁRS
  A szakmai ügyfélszolgálatos elsődleges feladata az ügyfeleink által megvásárolt program(ok) használata során felmerült problémáinak megoldása, kérdéseinek megválaszolása telefonon, Interneten (e-mailben, honlapunkon) ill. levélben. Ez a leguniverzálisabb munkakör, mert főként szakmai kérdések megválaszolásához szükséges a könyvelői végzettség, ill. gyakorlat, a számviteli- és adótörvények naprakész ismerete (a folyamatos továbbképzést cégünk biztosítja), de segítséget kell tudni nyújtani a számítógép-használatból adódó kisebb technikai problémák megoldásához is.

  A szakmai ügyfélszolgálatos feladatát képezi a honlapunkon található fórum folyamatos figyelemmel kísérése, moderálása, valamint az egyéb tartalmak naprakészen tartása (hírek, letöltések stb.), továbbá a program dokumentációinak elkészítése, a gyakran ismételt kérdésekhez segédanyagok készítése, illetve a személyesen jelentkező leendő ügyfeleknek a programok bemutatása. Fentiekhez az irodai programok (Word, Excel, PowerPoint) készségszintű ismerete, valamint jó kommunikácós/fogalmazási képesség szükséges. Programjaink felhasználói szintű ismerete, hasonló munkakörben szerzett tapasztalat természetesen előnyt jelent, de nem feltétel!

  TECHNIKAI ÜGYFÉLSZOLGÁLATI MUNKATÁRS
  A technikai ügyfélszolgálatos elsődleges feladata az ügyfeleink által megvásárolt program(ok) használata során felmerült informatikai problémáinak megoldása, kérdéseinek megválaszolása telefonon, Interneten (e-mailben, honlapunkon) ill. levélben. Ez is elég univerzális munkakör, mert a főként informatikai kérdések megválaszolásához szükséges az informatikai végzettség és tapasztalat (adatbázis kezelésben), de valamennyire képben kell lennie könyveléssel kapcsolatos kérdésekben is, hiszen könyvelő programokkal foglalkozunk.

  A technikai ügyfélszolgálatos feladatát képezi a honlapunkon található fórum folyamatos figyelemmel kísérése, moderálása (informatikai kérdésekben), valamint az egyéb tartalmak naprakészen tartása (hírek, letöltések stb.), továbbá a program dokumentációinak elkészítése (informatikai rész), a gyakran ismételt kérdésekhez segédanyagok készítése, illetve a személyesen jelentkező leendő ügyfeleknek a programok bemutatása. Fentiekhez informatikai, vagy gazdasági-informatikai végzettség, az irodai (Word, Excel, PowerPoint) készségszintű ismerete, valamint jó kommunikácós/fogalmazási képesség szükséges. Programjaink, illetve az államigazgatási szervek programjainak (ABEVJAVA, NYENYI, Ügyfélkapu stb.) felhasználói szintű ismerete, az informatikai mellett gazdasági szakirányú végzettség vagy gyakorlat, hasonló munkakörben szerzett tapasztalat előnyt jelent, de nem feltétel!

  Jelenleg nem keresünk szoftverfejlesztő munkatársat, de kiemelkedő ajánlat esetén kivételt teszünk!
  SZOFTVERFEJLESZTŐ
  Az általunk fejlesztett ügyviteli szoftverek Microsoft Visual FoxPro 9.0 fejlesztői környezetben készülnek, így programozóink részére elengedhetetlen ennek a programnyelvnek a magas szintű ismerete. Az ügyfeleinkkel történő kapcsolattartás legfontosabb eszköze az Internet, ezért kiemelt figyelmet fordítunk a honlapunk folyamatos fejlesztésére, mely feladat szintén a programozói csoportra hárul.

  Tevékenységünkből adódóan fontos kritérium, hogy a szoftverfejlesztők tisztában legyenek a számviteli, adózási jogszabályok alapjaival, ideális esetben rendelkezzenek szakirányú végzettséggel (is), vagy hasonló munkakörben eltöltött gyakorlattal. Ezt követően cégünk továbbképzésekkel biztosítja a naprakész ismereteket. Konkrét feladatok:
 • Adatbázis tervezés
 • Részprogramok, teljes projektek önálló elkészítése
 • Programtesztelés
 • Részvétel a programok dokumentációinak elkészítésében
 • Szükség esetén ügyfélszolgálattal együttműködve adatbázis, ill. sérült program javítása
 • Szükség esetén ügyfélszolgálattal együttműködve ügyfelek technikai problémáinak megoldása

 • Jelenleg az alábbi munkakörbe nincs betöltetndő állás!
  ADMINISZTRÁCIÓ/ÉRTÉKESÍTÉS
  A munkakör betöltésével járó főbb feladatok:
 • Megrendelések feldolgozása, számlázása és teljesítése (csomagolás), kapcsolattartás a futárszolgálattal és a postával
 • Adminisztrációs kérések (pl. adatváltozás, ismételt postázás stb.) intézése, megválaszolása (e-mailben, levélben, faxon, ill. telefonon)
 • Frissítések adminisztrálása (számlázás, díjbekérők, jogosultságok beállítása, ill. folyamatos felülvizsgálata stb.)
 • Pénzforgalom (bankok) könyvelése

 • © 1998 - 2018 RLB-60 Bt. Adatvédelmi tájékoztató