Főoldal Céginformáció Szoftverek Árlista Demo programok Megrendelés Kapcsolat
Kettős könyvvitel Pénztárkönyv Naplófőkönyv Bérszámfejtés Számlázás Számlázás 2 Házipénztár Dokumentációk
cashbook cashbook Adriana Accounting - A könyvelés izgalmas és változatos! Könyvelői praktikum szabalyzat.com https://rlb.beosztasom.hu/ BaBér bérszámfejtés munkaügyi fórum


Legyen egyszerűbb a könyvelők élete

XXI. századi, villámgyors bank könyvelés


Az Adriana az RLB által ajánlott, a szoftvereinkbe beépített bank könyvelő modul.
Az Adriana program segítségével a bank készre könyvelve kerül betöltésre az RLB-be.

Több ideje marad a szakmai munkára. Hamarabb lesz kész a banki könyveléssel.
Megszűnik az elgépelésekből adódó hibakeresés. A kontroll végig az Ön kezében van.

Az Adriana elkötelezett abban, hogy a könyvelők sikeresen automatizálják a banki könyvelést.
Ehhez minden segítséget megadnak a könyvelőknek:

Kockázatmentes indulás: Ingyenes kipróbálás, az első hónap díjmentes.

Sikerélmény: Ajándékba adunk egy 1 órás oktatást, így egy szakértő segítségével, együtt, könnyen állítják be az első céget. Sikerélmény, egyből az elején.

Hogyan tudja mindezt biztosítani az Adriana, több, mint 1400 ügyfélnek? Egy dedikált 9 fős ügyfélszolgálatos csapat, és 4 fős fejlesztői csapat segíti a könyvelők életét egyszerűbbé tenni. Az Adriana csapata büszke rá, hogy eddig már több, mint 98 évnyi munkaidőt spóroltak meg a könyvelőknek.Kérdése van? Szeretné látni a működést, mielőtt belevág? Vegyen részt a következő ingyenes online webináriumon! Nézze meg a működést, és tegye fel kérdéseit. [Élő online webináriumra jelentkezés]

Mennyibe kerül? Korlátlan tételszám, kiszámítható díjon. Minden új előfizető 1 órás ingyenes konzultációt kap. Az első hónap díjmentes. [Árak és megrendelés]Fő előnyök, amit csak az Adriana biztosít:

  • Az egyszeres és kettős RLB programokkal is működik.
  • A kettős programunkba a devizás tételeket is be tudja tölteni.
  • CSV fájlok és excelezés nélkül működik, hiszen be van építve az RLB-be.
  • A legtöbb bankkal, csomag futárral és bankkártya elfogadó rendszerrel kompatibilis.
  • Az Adriana az RLB egyetlen hivatalos partnere a banki könyvelés automatizálásában.


Hogyan működik?

  1. Nyitott számlák: Az RLB Kettős, Naplófőkönyv vagy Pénztárkönyv programból indulunk, a beépített Adriana feltöltés gombra kattintva az RLB átadja az Adriana-nak a kiválasztott cég kifizetetlen vevő és szállító számláit. Ezután megnyílik az Adriana fiók, ahol már bent vannak a nyitott számlák adatai.
  2. Banki fájl: Az Adriana-ba feltöltjük a feldolgozni kívánt bankszámla történet fájlt. Van lehetőség futár és bankkártyás elszámoló listák feldolgozására is. Az Adriana több, mint 80 banki, futár és bankkártyás formátumot kezel. A Magyarországon elterjedt formátumokat szinte kivétel nélkül felismeri.
  3. Kontírozás: A bankköltségek, NAV utalások, átvezetések, bérek és egyéb rendszeresen ismétlődő havi tételek kontírozása automatán megtörténik, hiszen Ön is minden hónapban ugyanarra a főkönyvi számra könyveli. Miért ne tudná ezt egy szoftver is megcsinálni, egy egyszeri paraméterezés után?
  4. Kipontozás: A könnyű párosításokat természetesen kezeli, és a nehezebb esetekkel is megbirkózik! Nem az utal akinek a nevére a számla szólt? Több számlát utalnak egyben? Megrendelésszámra hivatkoznak, ami nem szerepel a számlán? 1-2 forintos kerekítési különbözetek tömegesen jelentkeznek? Az Adriana ezekre mind fel van készítve! Csak azok a tranzakciók lesznek függő tételek, amelyeket sem a program, sem Ön nem tudott beazonosítani. A kontroll végig Önnél van.
  5. Betöltés: A készre könyvelt banki adatok az RLB-ben található "Automatikus könyvelés Adriana-val" menüponton keresztül egyetlen gombnyomásra érkeznek meg. Kontírozva, kipontozva, pont úgy, mintha Ön kézzel könyvelte volna. A bank egyenleg is stimmelni fog.

Próbálja ki Ön is!